Categorieën

Stuur ons een bericht
Stuur ons een bericht
senior Delphi ontwikkelaar Volledige grootte weergeven

Delphi ontwikkelaar

PER DIRECT - REGIO ARNHEM

Senior Delphi ontwikkelaar met zowel administratieve programmeer ervaring als hardwarekennis. Een prettige maar serieuze kerel die van zijn hobbie zijn werk heeft gemaakt namelijk...: programmeren.

Meer details

GB - 1963

Deze lead Delphi programmeur loopt als developer voorop in de nieuwste technieken. Delphi XE5 is hem bekend al is eigenlijk de hele tool Delphi voor hem al jaren zijn instrument om de prachtigste maatwerksoftware te maken. Ontwikkelen is voor hem een passie. Dat hij communicatief ook sterk is, werkt erg mee in het werkresultaat. Onze klanten zijn enthousiast over zijn prestaties. 

Programmeertalen

Delphi XE, XE2, XE3. XE5
Delphi 2005-2010
Delphi 5,6.7
Object Pascal
Turbo Pascal
NQC, RobotC
C++, C#
ASP.NET

In totaal meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties in Pascal/Delphi en in mindere mate in C. In de laatste 10 jaar heb ik 1.000.000+ regels code geschreven, in tientallen grote en kleine projecten.

Databases

SQL Server 2012
SQL Server 2010
MSSQL Server 7.0, 2005, MsServer Express 2008
Oracle
Sybase Central
MySQL
Reflex
Interbase, Firebird (SQL)
dBase
BTree, Codebase

Ik heb vele database applicatie gemaakt, van eenvoudig tot zeer complex. Ik ben vertrouwd met transaction management, triggers, constraints, TSQL en multi-user omgevingen.

Interfacing

Crystal Reports
Excel
Eigen ontwikkeling DATABASE FRAMEWORK

Ik vind het zeer belangrijk dat software gemakkelijk bedienbaar is. Een consistente interface hoort hierbij.

Webtechnieken

HTML
PHP, MySQL
XML

Ik ben bezig mijn eigen PHP website te bouwen met ondersteuning voor Creditcardbetalingen. Ik heb hiervoor mijn eigen MySQL database server draaien met Apache.

 

Als je zijn CV wilt ontvangen, neem je dan contact op? Vermeld de referentie in je bericht en wellicht maakt deze specialist binnenkort deel uit van jouw team.