Categorieën

Stuur ons een bericht
Stuur ons een bericht

Software ontwikkelaars Java, Delphi en C#

Detachering 

DevelopersFactory BV is gespecialiseerd in het detacheren van senior programmeurs. Zoek je een Java programmeur? Of heb je NU een C# of Delphi programmeur nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Training Workshops "persoonlijkheidsanalyse en communicatie"

Werken met mensen vereist goede skills als het gaat om mensenkennis. De kracht van DevelopersFactory ligt in de combinatie van onze diensten. We leveren specialisten op software ontwikkelings gebied en verzorgen daarnaast workshops waarbij team analyse, persoonlijkheids analyse, communicatie en voorkeursgedrag centraal staat. Dit maakt dat we van onze mensen weten hoe ze zijn achter de vaak indrukwekkende lijst met technische specs.

Bemiddeling

We maken veelvuldig gebruik van externe bronnen zoals freelance programmeurs of ontwikkelaars die in dienst zijn bij onze partners. Ons beleid is dat we geen mensen aan je voorstellen die we niet kennen. Zo voorkomen we meestal dat we iemand voorstellen die misschien qua CV wel past maar qua persoonlijkheid een complete mismatch is. Ons netwerk is erg uitgebreid en we hebben dus vrijwel altijd mensen Leer ons kennen!beschikbaar.

Historie

DevelopersFactory is in 2007 opgericht door ing. Gerard Kramer (1975), afgestudeerd technisch bedrijfskundige. Wegens zijn hart voor programmeren - hij was ooit zelf Delphi programmeur - en de ruime ervaring die hij toen al had in de ICT dienstverlening, was een stap naar zelfstandigheid snel gemaakt...en met succes! In 2008 werd het bedrijf preferred supplier van onder meer TomTom International, KEMA, RDW-ICT, Gastransport Services en vele andere grote en kleine bedrijven. Op dit moment bedienen wij een 100-tal klanten in Nederland en zetten onze specialisten in op projecten van Groningen tot Maastricht.

Afspraak is afspraak

Als we afspraken maken, dan houden we ons daar aan. Dit verwachten we ook van iedereen die met ons zaken doet. Dat werkt het meest prettig. We ontkomen er niet aan om contracten te sluiten met onze opdrachtgevers. In onderstaande daarom de ICT~Office branche voorwaarden waarmee wij werken.

Persoonlijk zaken doenPersoonlijk zaken doen!

We zijn in de wereld om elkaar te helpen en dat doen we op een nuchtere en zo prettig mogelijke manier. We houden niet van trendy taalgebruik of uiterlijk vertoon maar maken liever indruk met wat we voor je doen als je hulp nodig hebt. Persoonlijk, liefst informeel contact is wat we belangrijk vinden. Even een kop koffie drinken of samen lunchen hoort daar bij en houdt bovendien het werk leuk en ontspannen.