Categorieën

Stuur ons een bericht
Stuur ons een bericht

Ontdek jezelf en anderen met DISC

DISC workshop

Persoonlijkheids analyse voor (development) teams!

Een leerzame en inspirerende dag voor jou en je collega's: dat is onze DISC workshop! Wij maken jou en je team in één dag bewust van je eigen persoonlijkheid. Wie ben je volgens jezelf, wie ben je zoals je omgeving je ziet en wie ben je onder druk! Met behulp van een DISC test meten we het voorkeursgedrag van jezelf en je mede teamleden. DISC is een wereldwijd erkend instrument waar ruim 90 jaar studie aan ten grondslag ligt.

Inhoud DISC WorkshopDevelopersfactory_training

Wij bieden jou één dag DiSC training. We doen dat op een ontspannen manier zodat je niet telkens in slaap dreigt te vallen :-) We leggen DISC uit middels actuele en herkenbare voorbeelden van bekende personen. We behandelen de diverse persoonlijkheden en humor voert de boventoon terwijl er een wereld voor je open gaat. En het leuke is: de kennis die je opdoet is ook erg waardevol in je privé leven.

Wat heb je aan een DISC training?

Een DISC training zorgt voor wederzijds begrip. Je leert hoe je zelf in elkaar zit van nature en weet waarom je wel met Jantje door één deur kunt maar minder goed met Pietje. Ook leer je hoe je in dit geval Pietje beter kunt bereiken door jezelf enigszins aan te passen aan zijn voorkeursgedrag! De kans dat de sfeer binnen je bedrijf / afdeling aanzienlijk verbetert is eigenlijk 100%

Groepstraining en individuele coaching

Wij verzorgen groepstrainingen voor groepen van 6 tot ca. 20 personen. Daarnaast coachen we mensen individueel en geven advies. Alles DiSC, een instrument waarmee je woorden leert geven aan je eigen persoonlijkheidop basis van het DISC profiel welke individueel in ongeveer 7-8 minuten digitaal wordt ingevuld. Iedere deelnemer krijgt zijn persoonlijke DiSC profiel in een keurig rapport uitgereikt. Dit rapport is een uitstekende basis voor een persoonlijk ontwikkelings plan. We werken met materialen van zowel Peoplekeys als Inscape Publishing. Beide zijn qua inhoud vergelijkbaar al brengt PeopleKeys het iets informeler dan Inscape Publishing.

 

Trainers met praktijk ervaring

Onze trainers zijn gecertificeerd en weten waar ze over praten. Niet alleen in theorie lopen zij voorop maar zeker in de praktijk van alle dag zijn ze dagelijks met DISC bezig. Naast de 
nodige theorie, kunnen zij je veel bijbrengen over praktische situaties waar je mee te maken hebt.

Trainingslocaties door het hele land

We verzorgen de trainingen door heel het land. We wijken vaak uit naar hotels of zalencentra maar verzorgen de training ook in-company.

Heb je interesse? Wil je met je collega's iets leuks doen maar er toch iets aan hebben? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.